Yakın Doğu Üniversitesi Burslar

Yakın Doğu Üniversitesi Bursları

    Merhaba arkadaşlar.Kıbrıs üniversitelerinden olan Yakın doğu üniversitesi bursları %25 %50 %75 ve %100 olmak üzere dört çeşittir. 

yakin-dogu-universitesi-ydu-ucretleri-burslari

Okulun %30 'u tam ücretli, %50 'si yarı bursludur. Bu okulda okunur. Gerçekten çok güzel. Fakülteler birbirine yakın. Askeri kantin okulun hemen arkasında. Çok ucuza alışveriş yapabilirsiniz.

   Fakat atlanmaması gerek bir konu var. Eğer bu okula gelecekseniz, kesinlikle tam burslu olarak gelmeyin. Hayatınızın pişmanlığını yaşarsınız. Şöyle ki, tam burslu diye hiç para vermeyecek, hatta harçlık alabileceğinizi umuyor olabilirsiniz. Gel gelelim burası YDÜ :) Öğrenci dilinde, Yalan Dolan Üniversitesi ...
Tam burslu olarak okuyorsunuz, ilk dönem ortalamanız 2,00 'ın altına düştü... Hemen bursunuz düşüyor, tam ücretli oluyorsunuz.Ayrıca bir daha ki dönem değil, okuduğunuz dönemde sizi borçlandırıyorlar ve o borcu ödemenizi istiyorlar. Yaklaşık olarak 10000 (On bin) TL. 

   Eğer yakın doğu üniversitesine gelmeyi düşünüyorsanız bunları göz önünde bulundurun derim. Daha fazla bilgi ve danışmanlık hizmeti için bize online sohbetten veya iletişim kısmından ulaşabilirsiniz. Cyprus üniversite


EmoticonEmoticon